Stala koripohjaventtiili

ST-11LR Vesilukko koripohjaventtiilillä. Vesilukko koripohjaventtiilillä yhdelle altaalle. Valikoimastamme löydät myös varaosia Stalan altaisiin ja tiskipöytiin.

Y-11on design-roskasihti koripohjaventtiilillä. Tyylikkäästi muotoiltu sihdin kansi estää suurempien ruoantähteiden ja jätteiden pääsemisen viemäriin. Helposti puhdistettava ja laadukas Koripohjaventtiilin sihti Stala Y-11sekä muut keittiötarvikkeet kätevästi verkkorautakaupasta.

Nimi, Koripohjaventtiilin Roskasihti Stala. Y-11sihti sopii Stalan altaisiin, joissa on harmaa Prevexin vesilukko koripohjaventtiilillä. Sihdin halkaisija on mm ja altaan pohjassa oleva pohjaventtiilin . Koripohjaventtiilin irroitettava teräksinen roskasihti on helppo tyhjentää.


Koripohjaventtiilin irrotettava, teräksinen roskasihti on helppo tyhjentää. Pese, suojaa, leikkaa, valuta ja kata - käytä keittiötäsi entistä monipuolisemmin. Stala keittiövarusteet täydentävät ruuanlaiton nautinnon ja viimeistelevät . Sille löytyi myös nimi, koripohjaventtiili. Stalan edustaja lupautui jopa lähettämään minulle heidän ritilätulppansa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia