Keraamiset laatat

Markkinatutkimukset, koestustulokset sekä käytännön kokemus ovat osoittaneet, että keraamisilla laatoilla on muihin päällystemateriaaleihin nähden . RTV-Yhtymän keraamisten laattojen valikoima perustuu oman maahantuonnin mallistoon, jota kehitetään jatkuvasti kysynnän ja monipuolistuvien .

Läpivärjätty, pakkasenkestävä laatta sisä- ja ulkokäyttöön. Suomen laajin tuotevalikoima keraamisia laattoja vuosikymmenien kokemuksella. Keraaminen laatta on kova pinnoitemateriaali, jota käytetään muun muassa lattioiden ja seinien verhouksena. Keraamisen laatan etuja ovat helppohoitoisuus, .

Tuulettuva keraaminen julkisivu voidaan asentaa vanhan, kuluneen julkisivun päälle. Julkisivu saa uuden elämän tällä edistyneellä tekniikalla. SFS-EN 144Blll GL tuotestandardin mukainen lasitettu seinälaatta.


Keraaminen laatta sopii välitilaan, seinään tai lattiaan. Laattapinta on helppohoitoinen ja tyylikäs. Värisilmän digitaalisen showroomin avulla hahmotat, miltä erimalliset, -kokoiset ja -sävyiset laatat näyttävät suurempina pintoina ja osana huoneen sisustusta.


Värikkäät 15xcm keraamiset laatat, joista loihdit mosaiikkipihdeillä tai vasaralla pilkkoen uniikkeja mosaiikkitöitä. Tee kylpyhuoneesi seinään yksilöllinen . Verkkokaupasta löydät värikkäät keraamiset laatat kaikkiin mosaiikkitöihisi.

Laatat on helppo leikata mosaiikkipihdeillä. Varasto valikoimastamme löytyvät seinä, lattia ja kuviolaatat. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme myös myymälässämme. Persoonallisia koteja Värisilmän keraamisilla laatoilla.


Värisilmän laajan tuotevalikoiman avulla onnistuvat niin kodin pieni pintaremontti kuin . Suomalaista designia, käsintehtyjä, uniikkeja poltettuja keraamisia laattoja. Myös käsinmaalattuja laattoja Tunisiast. Happy Tiles Oy on iloisen asiakaspalvelun laattatalo. Tarjoamme laatat, kuten kuivapuristelaatat, ja luonnonkivet julkisiin tiloihin. Keraamiset laatat jäljittelevät puisen lattian ulkonäköä.


Sisustuksessa käytetyt tuotteet: Woodplace-laatta. Tässä ohjeessa käsitellään keraamisia laattoja, niiden ominaisuuksia ja käyttöä. Keraamisia laattoja käytetään sisätiloissa kuivien ja märkien . Tarjoamme kattavan valikoiman oman maahantuonnin laattoja, linkit toimittajien kotisivuille vasemmalla listassa. Tarjoamme kattavan valikoiman julkisiin tiloihin ja koteihin suunniteltuja, korkealaatuisia ja hinnaltaan kustannustehokkaita keraamisia .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia