Isot seinälaatat

Isot seinälaatat ovat suosittuja ylellisten hotellien kylpyhuonelaattoina, mutta nykyään myös kotitalouksien kylpyhuoneissa. Ovatko nämä isot laatat soveltuvaisempia isompiin tiloihin, näyttääkö hullulta pienen veskin seinillä? Kyse siis kylpyhuoneen laatoista ja isännän kanssa ' kinaa' kummin päin ne yleensä laitetaan.

Tarjoamme laajan valikoiman lattialaattoja joka takaa rajattomattomasti mahdollisuuksia sisustukseen. RTV-Yhtymän keraamisten laattojen valikoima perustuu oman maahantuonnin mallistoon, jota kehitetään jatkuvasti kysynnän ja monipuolistuvien . Isot laatat näyttävät mahtipontisen upeilta ison huoneen seinillä ja lattiassa. Laattojen koko kasvattaa huoneen kokoa.

Periaatteessa kaikki seinät ja kaikenlaiset tasoitetut pinnat void laatoittaa kun tiedostaa, että laattakoko myötäilee pinnan . Isot lattialaatat soveltuvat erinomaisesti kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen, eteiseen ja keittiöön. Niiden asentaminen on nopea toimenpide.

ABL Laatat on suomalainen perheyritys laajimmalla keraamisten laattojen valikoimalla. Valikoimistamme keraamiset uima-allaslaatat, julkisivulaatat sekä . NovaBellin Vogue-malliston valkoinen kiiltäväpintainen 26xcm White Lux -seinälaatta. Vogue-mallistosta löydät elegantit ja ajattomat isot seinälaatat sekä . Ohuimmat laatat ovat vain mm paksuisia. Vaalea harmaa, eläväpintainen himmeä seinälaatta. Seinälaatta Lazio 20xcm light beige.


Seinälaattojen suhteen tuotekategorioihin kuuluvat kuva-ja koristelaatat,. Muutoin nekin ovat isojen muutosten edessä. Työt viivästyvät lisää, kun isot seinälaatat eivät pysy seinässä.


Tässä pesuhuoneessa laatat on ladottu tiililadonnalla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia