Yksiön keittiöremontti

Tähän yksiöön (24m²) oli tulossa putkiremontti, jonka yhteydessä keittiö haluttiin uusia kokonaisuudessaan. Asunnon keittokomero oli noin 2m² kokoinen. Esittelin pikkuisen yli vuosi sitten yksiön .

Katso kuinka paljon maksaa keittiöremontti. Lue mitä tulee ottaa huomioon keittiöremontissa. Se on 27myksiö Helsingin Töölössä, joka mielestäni oli oikein hyvässä kunnossa, mitä nyt keittiö kapeine kaappeineen ja kahden levyn . Helsingin Taka-Töölössä pienen (n. mkokoisen) keittiön remontti: vanha pois, uusi tilalle.

Peruskuntoinen asunto on täysin tyhjä kalusteista jne. Eli tarvittavat työt olisivat: jalkalistojen ja tapetin . Alle 100eurolla nuhjuisesta yksiöstä saatiin toimiva pikkukoti. Ikean musta keittiö ja maalattiin seiniä.


Olen remontoimassa yksiötä, jossa ensin asun vielä n. Remontti nostaa mukavasti yksiön jälleenmyyntihintaa, varsinkin jos . Helmikuussa 20kirjoitin ensimmäisen osan tähän asuntoon liittyvästä case-kirjoituksesta tarkastellen lähinnä vuokratuottoa ja kassavirtaa . Kaikki alkoi eräänä sateisena syyskuun aamuna, kun ystäväni Johanna otti puheeksi oman asunnon hankkimisen. Näin se menee: Otin digikameralla kuvan vanhasta keittiöstäni ja laitoin sen Huuto.

Omaan yksiööni laitoin Ikean keittiön yli vuotta sitten; vuosi sitten yksiön mennessä vuokralle ihmiset luulivat että keittiö on vasta uusittu! Työlistalla ovat: - keittiöremontti - lattioiden uusiminen - laminaatti - seinien tapetointi tai . Uuteen vetimettömään keittiöön tuli integroidut kodinkoneet. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta yksiö. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat.


Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön - jaa inspiraatio! Remontti tulee tehdä suuria massoja, ei itseä varten. Toisaalta jos myy vaikka yksiötä, josta kiinteistönvälittäjän palkkio olisi noin 0euroa . Olet ostamassa ensimmäistä asuntoa ja haluat remontoida sen. Tästä saat realistiset ja suuntaa-antavat . Pintaremontti, keittiöremontti, kylpyhuoneet ja muut tilat.


Isot ja pienet työt, talossa ja tontilla. Kotifixi tekee kaikki kotinne remontit alueella Salo, . Ikeasta pari pukkijalkaa, olisko 8€ kpl. Raakalautaa muutama metri, hintaa tais olla 40€. Tunnin ahertaminen ja ruokailu onnistuu nyt pöydän .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia