Tiskiallas komposiitti

Stalan nykyaikainen ja tyylikäs komposiittiallas Combo CEG51-57B on valmistettu komposiitista, jossa on kvartsia sekä sidosaineita. Stalan keittiöaltaissa jokainen yksityiskohta on tarkasti muotoiltu ja suunniteltu. Combo CEG51-57BF -tiskiallas vastaa nykyaikaisen keittiön tarpeita. Harmaa Stala Combo CEG51-57GF on tyylikäs ja tilava huullosasennettava komposiittiallas. Stalan Combo-altaassa käytetty komposiitti on erittäin kestävää . Tiskiallas Stala Jazz P-40PT 450x3mm rst upotettava.


Tiskiallas Stala Combo CEG51-57B 570x5mm komposiitti musta.

Tiskiallas Cubo on komposiittimateriaalista valmistettu keittiöallas, jota on saatavana kolmessa eir värissä ja kahdessa koossa. Tiskiallas Formic on komposiittimateriaalista valmistettu keittiöallas, jota on saatavana kolmessa eir värissä. Pieni ja tyylikäs uutuus sopii moneen keittiöön.


Laajasta valikoimastamme löydät taatusti sopivan tiskialtaan. Yhdellä tai kahdella altaalla, keraamisena tai teräksisenä – tervetuloa valitsemaan! Saksalainen BLANCO on yksi maailman suurimmista korkealaatuisten keittiöaltaiden, hanojen sekä jätemekanismien valmistajista ja alansa . PA-40-Ease PA-40-upotettava tiskiallas MONOreunalla.


L40-17S Lyria L40-17S, upotettava tiskiallas lyhyellä laskutasolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia