Suihkuseinä pieneen tilaan

Suihkukulma on käytännöllinen pienessä tilassa. Suihkuseinä tai suihkusyvennys sopii pitkään ja kapeaan kylpyhuoneeseen. Taittuva suihkuseinä on tilankäytöllisesti erityisen kätevä.

Tuote laskostuu pieneen tilaan rakennuksen seinää vasten kun suihkutila ei ole käyt. Pienissä suihkutiloissa suihkun sijoittaminen lähelle kulmaa on yleensä käytännöllisin ratkaisu. Jos tila on pieni, sisääntaitettavat suihkuovet ovat erittäin toimiva ratkaisu.


Suihkuseinät ja -nurkat -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta.

Suihkukaapin koon ja muodon voit valita käytössä olevan tilan ja oman makusi mukaan. Suihkuovi on oivallinen ratkaisu niin pieneen kylpyhuoneeseen kuin . Suihkukaapilla tai suihkuseinällä jaat pienenkin tilan kätevästi osiin. Myös pienet yksityiskohdat kuten kaunis suihkuverho tai WC-paperiteline ja siistit . Suihkuseinä estää veden roiskumisen tehokkaasti kylpyhuoneessa. Usein pieneen tilaan asennetaan suihkukulma, jossa ovet voidaan . Suihku miellyttävässä suihkutilassa on arjen ylellisyyttä. Suihkuseinä on erinomainen valinta pieneen kylpyhuoneeseen.


Suihkuseinillä estetään suihkun tai ammeen roiskevedet muuhun tilaan.

Ne tarjoavat ihanteellisen ratkaisun pieniin tiloihin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia