Cello suihku

SUIHKUSEINÄ CELLO ONTARIO 80X1HUURRE. SUIHKUSEINÄ CELLO OWENS KIINTEÄ 5SAVU. Cello Atlas -suihkukaapin viisikulmaisen muotoilun ansiosta kylpyhuoneen tilan voi hyödyntää erittäin hyvin.

Suihkukaapissa on monipuolinen varustelu, muun . Ylellinen pyöreä sadesuihku, jonka halkaisija on 2mm. Alumiiniprofiilien väri harjattu nikkeli. Olisin ollut kiinostunut myös Grohen hanoista niin marraskuusta eteenpäin niitä ois .

Cello hanat ja kattosuihkut edustavat tyylikkään ajatonta pohjoismaista muotoilua. Olisiko aika vaihtaa suihku modernimpaan? Voit valita joko tyylikkäästi neliön muotoisen (CG 51) tai pyöreän (CG 50) Cello Modern . Myydään omistajan vaihduttua ja putkisaneerauksen vuoksi (tila muuttuu) vähän käytetty Cello Ottawa cm x cm nimellisasennusmitalla . Merkeistä ollaan katsottu ensisijaisesti Damixaa, sen jälkeen Orasta ja K-ketjun omaa merkkiä Celloa.


Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa . Suihkukaappi helposti ja edullisesti verkkokaupasta. Suositut suihkukaapit kotiin toimituksella.

Huikea valikoima suihkukaappeja huippubrändeiltä. Suihkukaappi ehkäisee merkittävästi kosteusvaurion riskiä. Suorat toimitukset maahantuojan varastosta takaavat nopean toimituksen.


Tsiigatkaa nyt tuo vanha suihku, aikamoinen. Uusi Cellon suihkuseitti on tismalleen samanlainen kuin edellisessä kämpässäni, se on .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia