Hanat saksasta

Mikä siinä onkin, että ulkomailta tilaaminen tuuppaa hieman jännittämään? Kielimuuri, mitä jos jokin ei mene putkeen . Tätä hanaa ei Saksan nettikaupoista saanut, koska se on Nordic-versio.

Tähän asti edullisin hinta tarjouskilpailussa suomalaisten . Olisin kiinnostunut ostamaan uudet keittiön kodinkoneet Saksasta. Itse tilasin Saksasta hanat ja blancon altaan. Saksasta tilasin sekä altaan, että hanan.

Siellä markkinoilla hanoja samasta materiaalista, suomessa myynnissä vain joitakin malleja ja hinta . Saksasta, vai onko maitten välillä jotain eroja hanoissa, jotka estävät sen asentamisen ja käytön . Single Shot -revolverissa jokaisen ammutun patruunan jälkeen aseen hana tuli virittää peukalolla. Pitäisiköhän laittaa vanhat Grohet vaihtoon? Oletteko rakentajat tai remontoijat harkinneet moista. Miten esim Oran hanoja voi tilata, ja mikä on rahti suhteessa hintaan?


Tilasimme kaikki kodinkoneet sekä altaan Saksasta. Kodinkoneet ovat Smegin ja allas Franken. Hana on ostettu Suomesta, mutta koska .

Saksasta tilattuna myös Franken allas oli jonkin verran halvempi kuin suomessa, joten päädyin tilaamaan altaan Saksasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia