Kattohuolto jyväskylä

LA Kattohuolto Oy huoltaa katot, kuten tiilikatot, peltikatot ja huopakatot, vankalla ammattitaidolla ympäri Suomen aina etelästä pohjoiseen. VälimuistissaSäännöllinen kattohuolto pitää paikat kunnossa ja mahdolliset. Hankasalmi Joutsa Jyväskylä Jämsä Kannonkoski Karstula Keuruu Kinnula Kivijärvi Konnevesi . Katon puhtaanapito on olennainen osa kattohuoltoa.


Meiltä pientalon kattohuolto edullisesti ja ammattilaisten tekemänä Helsingissä, Jyväskylässä, Joensuussa, Oulussa ja Rovaniemellä. Palveluitamme ovat myös katon kuntotarkastus, katon korjaus ja kattohuolto sekä tiilikaton pinnoitus, peltikaton maalaus ja sadevesijärjestelmien saneeraus. Kattotutka huoltaa kaikki katot kattotyypistä ja katemateriaalista riippumatta.

Ennakoiva kattohuolto tuo säästöä, soita ja kysy lisää! Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Rakennusapu Marttinen tarjoaa pelti- ja tiilikattojen pesut ja maalaukset.


Toiminta tapahtuu Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Mikkelin ja Keski-Suomen alueella. Vinkkaa meille myyjä pk-seudulle, Jyväskylään tai Lahteen, niin saat 100€ puhtaana käteen kun työsopimus on tehty. Saa jakaa ja viedä ilosanomaa eteenpäin! Olemme keskisuomalainen katto- ja eristysfirma.


Remontoimme kattosi tai rakentaa uuden. Eristämme rakennuksesi kylmältä tai kostealta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia