Suihkuputki

TFT Ultimatic FOsuihkuputki on useissa testeissä ja vertailuissa tehokkaimmaksi osoitettu Euroopan suostituin suihkuputki ammattikäyttöön. Handifighter 1JV suihkuputki liittimellä.

Asiakkaiden kysymyksiä ja kommentteja: 16. Suihkuputken pituus on 124 hieman liian pitkä . Suihkuputki CM tuuman liittimellä, polyamidia Suihkuputki 2in. Akronin suihkuputkimallisto sekä vesi- ja vaahtotykit on suunniteltu ammattilaisten käyttöön.

Stammilla on yli vuoden kokemus teollisuuden suihkuputkista. Kaikille paperikonevalmistajille ja lukuisille paperitehtaille on toimitettu yhteensä yli 1000 .

Vapaamuotoiset kokotiedot, PAINEENSÄÄTÖ. Multifire - tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja laadukkaita suihkuputkia. Huolellisesti suunniteltu muotoilu ja harkitut materiaalit . Miten muuten, kun noista suihkuputkista on täällä paljon tekstiä, mutta toisinaan ne on ristiriidassa keskenään. Korkea- ja matalapaineiset suihkuputket sekä räätälöidyt ratkaisut.


Jotka katselivat 'Kränzle 500mm suihkuputki' olivat kiinnostuneita myös. Lyhyt viuhkasuutin painepesurille, joka kääntyy 3astetta mahdollistaa esim alustan tai rengaslokarin pesun vaivatta . NILFISK SUIHKUPUTKI C12026PC, E13029PAD. Täydellinen 9mm pesupistooli paineensäädöllä + vuihkasuutin(MEG).


Kärcherin ruostumattomasta teräksestä valmistettu 5millimetriä pitkä suihkuputki, pyörimätön. Tuplaputken ideana on, että pesuria voi käyttää sekä korkealla että matalalla paineella vaihtamatta .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia