Ragno laatat

Ragno on Italian nopeimmin kasvanut ja menestynyt keraamisten laattojen tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Jo vuonna 19Ragnosta tuli yksi tärkeimmistä . Laattojen valinnassa kannattaa kääntyä ammattitaitoisen Värisilmän puoleen, onhan kyseessä iso projekti ja pitkäikäinen sijoitus.

Laattoja sekä varastosta että tilauksesta: Royal Mosa. Laattastudio on Värisilmä –ketjun oma mallisto, . Ragnon valmistamat Woodplace-laatat hämäävät silmää: kookkaat x 1senttimetrin kokoiset keraamiset laatat näyttävät aivan puisilta . Tämän tehtaan tuotteita ei varastossa: kts.

Ruskea kukkakuvioinen, koko 15x15x,vanha, käyttämätön. Ragno, italialainen keraaminen seinälaatta, T95. Kuusikulmaisia laattoja näkyy nyt joka puolella. Italialaisen Ragnon valmistaman Rewind-mallisto hurmaa suurella . Posts about Ragno Concept written by Melina.


Betonikuvat ovat Designbetonista ja laattakuvat Ragno Concept -laatoista.

Italialaiset Ragno Concept laatat meiltä! Keraamiset laatat ovat eniten käytetty pintamateriaalivaihtoehto kosteiden tilojen lattia- ja seinäpinnoissa. Ragno Consept-nimistä lattialaattaa on mahdollista tilata myös . Lifestyle-laatat puolestaan huokuvat kiven luonnollista lämpöä.


Italialaisen Ragnon mallistojen värimaailma liikkuu pehmeän harmaan ja lämpimän ruskean . Tältä tehtaalta tulee Värisilmänkin laatat, brändin nimi on Ragno. Tutustuimme porcellanato-laatan valmistukseen, tuotekehitykseen- ja .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia