Wc tarvikkeet

GRUNDTAL wc-paperiteline, ruostumaton teräs Leveys: cm Syvyys: cm Korkeus. SVARTSJÖN wc-harja, musta Pituus: cm Halkaisija: 10. WC-istuimen tarvikkeet ja varaosat saat edullisesti Bauhausista.

Myös kätevästi verkkokaupasta, tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme! WC-istuimet ja tarvikkeet ja paljon muuta tarpeellista rakentamiseen ja remontointiin löydät edullisemmin Talotarvike. Yleisimmät korjaussarjat wc-probleemien korjaukseen.


Voimme auttaa varaosien hankinnassa, jos lähetät kuvan ja tiedot wc:n merkistä.

WC-YHDYSKAPPALE IDO 66032000GLOW 90. Pottatuoli, joka saa jopa ärrimurrin pottatreenarin hyvälle tuulelle! Potan veikeä ankkahahmo houkuttelee pientä lasta pottaharjoituksiin, ja onnistuneen käynnin . Veneen WC:t ja tarvikkeet löydät Motonetista, klikkaa ja tutustu valikoimaan!


Kun käytät tuotteitamme oikein ja huollat niitä säännöllisesti, voit nauttia niistä vuosia. Kuluvia osia joutuu kuitenkin aina jossain vaiheessa tuotteen käyttöikää . Varaosat WC-istuimiin, kylpyammeisiin, kylpyhuonekalusteisiin ja suihkuihin. Varaosat vuosimallien 19- 20WC-istuimiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia