Tasopistorasia

Twist Shuko työtasoon upotettava kpl schukopistorasioita kannella m liitosjohto ja pistotulppa. Twist Shuko työtasoon upotettavaMatala asennustilantarve mmKorkeus 42. Pöytätasoon upotettava pistorasiamoduli, mekaanisesti helposti ylös nostettava 3-pistorasian yksikkö, jossa päällykansi väriltään alumiinin harmaa.

Moderni ja tyylikäs pyöreä Twist-pistorasia, joka on varustettu kestävällä teräksisellä kannella ja kahdella pistorasialla. Tehalit G7043LAN Tasopistorasia 3-maadoitettua pistorasiaa. Petra-keittiöt Tasopistorasia Pistorasian voi piilottaa kätevästi osaksi tasoa.

Keittiön valkoinen tasopistorasia schuko x ostettavissa hintaan € paikkakunnalla HELSINKI. This Pin was discovered by Casalight valaisimet. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Bachmann Twist 2-osainen tasopistorasia on varsin kätevä, kun tilaa ei ole hukattavaksi. Upotussyvyys vain 40mm, tyylikäs metalli kansi.


Kyseinen pulju ilmoittaa postikuluiksi € 7asti . Jatkolista vedenkestävään sokkeliin (kiiltävä valkoinen). Pistorasia Hager 3-Osainen Tasoon Upotettava .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia