Lasi mittatilaus

Toimitamme lasihyllyt mittojesi mukaan. Tilaus helposti ja nopeasti Lasiverkkokaupasta. Pöydän tasonpäälle tulevat pöytälasit ovat yleensä normaalia 6mm kirkasta lasia, meiltä löydät myös värilliset ja optiwhite -lasit.

Suojaa pötyä tai hanki uutta tyylikästä näköä laadukkaalla lasilla. Lasista on myös helppo rakentaa oma pöytä, tilaa lasi omiin pöydänjalkoihisi. Keittiön välitilanlasit, tilanjako-ovet ja muut lasituotteet mittatilauksesta.


Oman maahantuontimme ansiosta hintamme ovat edulliset ja laajasta varastostamme löytyy lasit, peilit ja tarvikkeet joka lähtöön.

Meiltä mittatilauksena sisustuslasit, saunalasit, parvekelasit jne. Myös auton tuulilasien korjaus ja vaihto. Jaakon Lasi Oy Laatukatu 156Lahti.


Copywright 20Jaakonlasi Oy, kaikki oikeudet pidetään. Etukulmat pyöristetty R1 kolmella sivulla 25mm fasettihionta fasetti. Muut koot ja mallit valmistamme mittatilauksena . Päivystys 0288Fax 028859.


Mittatilauksena valmistamme myös tyylikästä ”rikottua lasia”. Kulmien pyöristys: Tilauksen yhteydessä voidaan määrittää lasin kulmien pyöristykset, jotka .

Lasi-Liski Oy – Lasitusalan ammattilainen Raisiossa - Raisio, Turku. Meiltä löytyy kaikki lasit joita kotiisi tarvitset. Kauttamme saat saunan ja keittiön lasien lisäksi terassilasit. Kuviolasi on kuviollinen valettu tai valssattu lasi. Käyttö: sisustuslasina ja kalusteovissa.


Laajasalon Lasi Oy päivystää lasin korjaus- ja huoltotarpeissa Vantaalla ja muualla. Toimitamme lasituotteiden lisäksi myös muovit mittatilauksena. Tykkää kuvasta Facebookissa ja voita liput MM-kisoihin! Lasihuolto on Jyväskylän vanhin lasiliike. Meiltä kaikki lasialan palvelut samasta osoitteesta - aivan keskustan tuntumassa!


Kaikki peilit tehdään mittatilaus työnä ja voidaan leikata moneen erimuotoon. Peilit ovat yleensä 4mm paksua lasia, myös paksumpaa peiliä löytyy. Terassikausi keväästä pitkälle syksyyn.


Tarjoamme laadukkaat Lukkan terassilasit sekä kattolasit. Teemme toiveittenne mukaisen lasituksen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia