Valopeili ikea

Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät kaikki kylpyhuoneen peilit ja peilikaapit. Kylpyhuone › Kylpyhuoneen peilit › Kylpyhuoneen peilitVälimuistissaSamankaltaisiaIKEA - STORJORM, Peili, jossa integroidut lamput, , Led-lamput kuluttavat jopa .

Kylpyhuone jaetaan eri vyöhykkeisiin sen mukaan, kuinka alttiina kosteudelle alue on. Valaisimen IP-numero määrittää sen, kuinka lähelle vesipistettä . IKEA - LEDSJÖ, Led-seinävalaisin, , Led-lamput kuluttavat jopa vähemmän energiaa ja kestävät kertaa pidempään kuin hehkulamput. Tutustu laajaan ja edulliseen peilivalikoimaamme.

Meiltä löydät niin seinälle ripustettavat kuin pöydälle tai lattialle sijoitettavat peilit. IKEA - GODMORGON, Peili, , 100xcm, , Kiinnikkeitä voi säätää syvyyssuunnassa, jolloin valaisimen johdoille jää tilaa peilin taakse. Otsoson valopeili), joissa suurimmassa osassa on T5-loisteputkivalot.


LED-valopeilissä on tukeva alumiinikehys, jossa yhtenäinen tunnelmaa luova lämmin valkoinen LED-valo (3000K) kiertää koko kehyksen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia