Pesuhuoneen kattomateriaali

Onko olemassa jotain kosteisiin tiloihin sopivaa MDF-levyä? Voiko yleensä MDF-levyä ajatella käytettäväksi kylpyhuoneen katossa? Kylppäriremontti menossa ja haluaisin sen perinteisen paneelikaton tilalle valkoisen katon.

Kylpyhuoneen katto voi olla betonia, kipsilevyä tai puupanelia. Millä maalilla paneelit kannattaa maalata, että kestää saunan pesuhuoneen katossa? Toiveissa täysin valkoinen katto, ei siis kuultomaalattu.


Kylppärimme on ollut jo jonkin aikaa ”valmis”.

Siis niin valmis, että siellä pääsee suihkuun ja ovetkin ovat paikoillaan. Valitse kattomateriaali painamalla sinistä ”Valitse tuotteet” -kuvaketta. Tuotteet valitaan 3D-näkymään painamalla ”Valitse tuote” . Eli kylpyhuoneeseen olisi tarkoitus saada sileä maalipintainen katto, kun ei.


Itse olen tehnyt pesuhuoneen katon perus-Gyprocista: koolaus . Tyylikäs ja helppohoitoinen mikrosementti-pinnoite kylpyhuoneessa. Tyylikkäillä sisustuspaneeleilla tuot kotiisi haluamasi ilmeen. Pesuhuoneen ja saunan väliseinä on poikkeus, mutta se tehdäänkin . Kuulostaa hyvälle tuo ihan valkoinen katto, se on jännä miten itse en edes osannut kyseenalaistaa katon väriä silloin kuin tätä rakennettiin :D .

Pesuhuone ja sauna paneloitiin lämpölepällä. Sauna on oksatonta tervaleppäpanelia kattoa ja lauteita myöten, kuten myös kylpyhuoneen katto ja ovilistat. Henri Väänänen, Moi, Remppaamme vanhaa 20-luvun hirsitaloa. Pesuhuone valaistiin LED Lumispot -valaisimilla. Ongelmana on hieman, että tumma kattomateriaali imee jonkin verran valotehoa.


Saunan ja pesuhuoneen puumateriaali on tervaleppää. Pesuhuoneen katto ja saunan seinät ovat STS-tervaleppäpaneelia. Pesuhuone ja sauna on vielä esittelemättä! Kaksi korkeaa kaappia tukkivat pesuhuoneeseen tuloa ja tila ei ollut kovin käytännöllinen.


Mitä teidän pesuhuoneen katto on, kun on noin valkoista? Vesikatto tai pesuhuoneen vesieristys vuotaa. Mikään kattomateriaali ei kestä ikuisesti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia