Vanhan omakotitalon remontti

Vanhan talon remontointi vaatii aina suunnitelmallisuutta ja aikaa. Seurantakohteessa pariskunta toteuttaa unelmansa ja alkaa remontoida miehen isän . Seuraamme Kotkassa sijaitsevan vanhan huonokuntoisen puutalon remontointia kohteen omistajan itse kertomana.

Millaisia summia olette remonttiin laittanut ja mitä sillä rahalla on saanut? Vanhan talon täysremontti on isompi urakka kuin uuden rakentaminen, mutta ajattelimme, että tässä voi asua loppuelämän, Kai Åkerroos miettii . Vanhan talon remontointi – Arkkitehti Panu Kailan vinkit. Oikeita tapoja on useita, mutta tärkeintä on .

Meillä on nyt kahdessa ja puolessa vuodessa mennyt lähes 000? Ja Talo oli suht halpa ja tosi hyvällä paikalla. Minä olen remontoinut vanhan talon 0euroon, mutta tähän ei kuulunut lisäeristämistä, ulkovuorausta tuulensuojia, jotka ennen pitkää on . Kaipuu puutarhatöihin johti pariskunnan viideksi vuodeksi kunnostamaan vanhaa taloa.


Innostuksen vallassa kattoa on rempattu sadeyönä ja . Vanhojen omakotitalojen kauppa käy nihkeästi. Kehnoimmin käyvät kaupaksi vanhat, remonttia vaativat talot.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia