Öljysäiliön tarkastus jyväskylä

Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Lämpöhuolto Valkama on Keski-suomessa jo yli 40v toiminut öljysäiliöiden tarkastus ja- huoltoliike. Kauttamme öljysäiliöiden puhdistus, huolto ja tarkistus.

Kauttamme saat laadukkaat Oilon-öljypolttimet ja öljysäiliöt. Yritykset, joiden nimessä esiintyy 'öljysäiliöiden tarkastusta jyväskylä' tai joiden yritystiedoissa mainitaan 'öljysäiliöiden tarkastusta jyväskylä'. Kuinka tilata öljysäiliön tarkastus omaan kiinteistöön.


Säiliön omistajan on huolehdittava, että tarkastukset suoritetaan ajallaan.

Päätoimiala: Öljysäiliöiden puhdistusta ja tarkastusta. Omakotitalojen ja asunto-osakeyhtiöiden öljysäiliöt on huolettava säännöllisesti. Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymät tarkastus- ja arviointilaitokset sekä valtuutetut laitokset.

Kotiin hankitut sammuttimet tulisi tarkastaa. Myös muiden öljysäiliöiden tarkastus on suositeltavaa. Paineensäädin ja kaasuletku on tarkastettu vuosittain.


Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy Kauhatie 403JYVÄSKYLÄ Kartta Puh: 079230. Kesällä tehdään suurin osa maanalaisten öljysäiliöiden tarkastuksista. Tärkeällä pohjavesialueella maanalaisen öljysäiliön omistajan tai haltijan on . Suomi, Savonlinna, Jyväskylä, Kuopio, Varkaus, Joensuu, Mikkeli, Tampere, . Puhdistamme ja tarkastamme niin maanalaiset kuin maanpäälliset öljysäiliöt.


Tarkastuksia saa tehdä vain pätevä ja rekisteröity toiminnanharjoittaja. Erityisosaamisalueemme on maanalaisten öljysäiliöiden asennukset ja käytöstä. LVS-remontti 201 maalämpöön siirtyminen 201 rännilämmittimet 2013.


Varkauden yritykset, joiden nimessä esiintyy 'maanalaisten öljysäiliöiden tarkastus' tai joiden yritystiedoissa mainitaan 'maanalaisten öljysäiliöiden tarkastus'.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia